Welkom in de Goede Herder Kerk

Goede Herder kerk

In de Goede Herderkerk in Heerenveen komen we samen vanuit heel Friesland om Gods naam te loven, van zijn woord te leren en in zijn liefde te leven. En u bent welkom om met ons mee samen te komen, maar ook om eens vrijblijvend over de schutting te kijken. Via deze site kunt u over onze . . . → Lees verder: Welkom in de Goede Herder Kerk

Vesperdienst

Deze week zullen op maandag tot en met donderdag vesperdiensten worden gehouden. De diensten beginnen alle avonden om 19.30 uur en duren een half uur.

We willen toeleven naar Goede Vrijdag door iedere avond stil te staan bij het bijzondere hoe het Koninkrijk van God werkelijkheid is geworden.

We doen dat door de woorden die . . . → Lees verder: Vesperdienst

VakantieBijbelFeest ‘Let’s party!’ in herfstvakantie

Goede Herder Kerk open voor basisschoolkinderen

Van maandag 13 oktober tot en met woensdag 15 oktober vindt in de Goede Herder Kerk aan de Oude Veenscheiding 15 in Heerenveen het jaarlijkse Vakantiebijbelfeest (VBF) plaats. Het VBF trekt elk jaar ruim honderd kinderen die een of meer ochtenden met elkaar feest vieren. Het VBF staat open . . . → Lees verder: VakantieBijbelFeest ‘Let’s party!’ in herfstvakantie

Koningsspelen!

Zaterdag 5 juli voorafgaande aan de AIA week worden de Koningsspelen georganiseerd.

Waarom:

> Als startshot voor de AIA week > Actieve betrokkenheid tussen de buurt en gemeente > Op een leuke en gezellige manier elkaar beter leren . . . → Lees verder: Koningsspelen!

8, 9 en 10 juli: Athletes in Action 2014

Hou je van sporten? Grijp dan deze unieke kans! Enthousiaste sporters geven op 8, 9 en 10 juli sportclinics in jouw wijk.

Voetbal, volleybal, streetdance, turnclinics! Springkussen voor de kleintjes.

Dinsdag – Donderdag: 14.00 – 16.00 uur (6-12 jaar), 19.00 – 21.00 uur (12-18+) Donderdag vanaf 16:30: Pannenkoekenfestijn en prijsuitreiking!

. . . → Lees verder: 8, 9 en 10 juli: Athletes in Action 2014

Ds. Jan uit de Bosch verbonden aan NGK Heerenveen

Op 12 januari is ds. Jan uit de Bosch afkomstig van de NGK Zalk en  Veecaten, als nieuwe predikant verbonden aan de NGK Heerenveen. In de morgendienst werd ds. uit de Bosch bevestigd door ds. Willem  Smouter uit Apeldoorn, die een jaar als interim predikant in Heerenveen  werkte, met als tekst 2 Timotheus 1:3-14. ds. . . . → Lees verder: Ds. Jan uit de Bosch verbonden aan NGK Heerenveen

Bevestiging en intrede nieuwe predikant!

Komende zondag 12 januari zal D.V. in de morgendienst ds. J. uit de Bosch bevestigd worden als predikant van de Goede Herder Kerk. De ochtenddienst wordt geleid door ds. W. Smouter en begint om 9.30 uur. Deze dienst heeft een officieel karakter waarin de bevestiging in het ambt van dienaar van het woord zal plaats . . . → Lees verder: Bevestiging en intrede nieuwe predikant!

21 tot 23 oktober: Vakantie Bijbel FEEST !!!

Van 21 tot en met 23 oktober staat de GoedeHerderKerk weer open van 10 tot 12 uur voor basisschoolkinderen: drie dagen VakantieBijbelFeest. Het thema is dit jaar ‘Té gek’ en draait om Gods reddingsplan voor ons. In de Bijbel lezen we regelmatig dat gewone mensen rare opdrachten van God krijgen, opdrachten die té gek zijn. . . . → Lees verder: 21 tot 23 oktober: Vakantie Bijbel FEEST !!!

22 SEPTEMBER STARTZONDAG

> Themadienst met ds. Venderbosch uit Kampen

> Koffie, thee, limonade met cake

> Thema spel voor de volwassenen, jeugd en kinderen eigen activiteit

> Gezamenlijke maaltijd

> Eigen salade, belegde broodjes, pizza, hartige taart meenemen (altijd spannend wat er op de tafels komt te staan)

> Voor soep en pannenkoeken wordt gezorgd

> Afsluiting . . . → Lees verder: 22 SEPTEMBER STARTZONDAG

Athletes in Action in Heerenveen!

Athletes2013

Hou je van sporten? Grijp dan deze unieke kans! Enthousiaste sporters geven op 9, 10 en 11 juli sportclinics in jouw wijk.

Voetbal, volleybal en streetdance. Woensdagmiddag: Turnclinics! Springkussen voor de kleintjes.

Dinsdag – Donderdag: 14.00 – 16.00 uur (6-12 jaar), 19.00 – 21.00 uur (12-18+) Donderdag vanaf 16:30: Pannenkoekenfestijn en prijsuitreiking!

 

. . . → Lees verder: Athletes in Action in Heerenveen!

Oproep van Renate

gezin in Cambodja

Lieve gemeenteleden,

Ik vraag niet graag om geld, maar er zijn nu mensen op mijn pad gekomen waarbij ik jullie hulp inschakel. Sinds ik uit Pattaya vertrok, heb ik God gevraagd of ik een zendeling van hem mag zijn en hij de juiste mensen op mijn pad wil leiden. Sindsdien heb ik naakte kinderen gekleed, . . . → Lees verder: Oproep van Renate